Cine Suntem

LISSCOM Brasov a plecat la drum in anul 1998, cu ideea de a oferi clientilor produse si servicii de inalta tehnologie, prezentand in acest sens optiuni integrate intr-o singura solutie care sa cuprinda: conceptia, implementarea si mentenanta in exploatare a instalatiilor (casnice si industriale) de automatizare pentru incalzire (Heating), ventilare (Ventilation) si climatizare (Air Conditioning), denumite generic HVAC.
Din anul 2008 LISSCOM a devenit Partener Exclusiv si Integrator pentru GFR-Germania, producator de componente si softuri specializate pentru sisteme de automatizare pentru cladiri inteligente, management al cladirilor, management energetic, echipamente de control la distanta si eficientizare energetica. LISSCOM-Romania, prin GFR-Germania, ofera astfel solutii pentru supravegherea si controlul de la distanta a instalatiilor de tip HVAC.
LISSCOM reinvesteste anual profitul obtinut in scopul retehnologizarii, a perfectionarii profesionale a personalului propriu si a implementarii standardelor si agrementarilor necesare desfasurarii activitatii specifice.