DIGICONTROL – module integrate

DIGICONTROL ofera baza pentru o integrare completa a sistemului si urmeaza standardele internationale si liniile directoare industriale.
DIGICONTROL lucreaza impreuna cu BACnet IP, BACnet MS/TP, CAN, KNX/EIB, DALI, LON, M-Bus, MP-Bus, Modbus, Profibus DP, EnOcean (wireless) si servicii web (de exemplu prognoza meteo).
BACnet este un protocol de comunicatie al „Building Automation and Control Networks” (Automatizare cladiri si retele de control). Este la fel de potrivit pentru management si automatizare, in special pentru HVAC, controlul iluminarii, securitate si sisteme de alarma anti-incendiu. Medii de transmisie standardizate sunt folosite pentru a comunica, in special prin IP Ethernet si MS / TP.
KNX (Konnex) reprezinta integrarea inteligenta a serviciilor de constructii moderne, in conformitate cu EN 50090 și ISO / IEC 14543. KNX este folosit pentru crearea de retele descentralizate intre senzori si actuatori.
 
 
 
 
 
DALI (Digital Addressable Lighting Interface) este un protocol pentru controlul tehnologiei de iluminare a constructiei si automatizarea camerelor.
 
 
 
 
 
CAN-Bus (Controller Area Network) este un sistem asincron, cu bus serial, fiind un filed bus. Bus-ul CAN de mare viteza, utilizat in sistemele DIGICONTROL este caracterizat, printre altele, de viteza sa remarcabila: Viteza maxima de transfer a datelor este de 1 Mbps.
 
 
 
LONMark (Local Operating Network) este utilizat in sisteme integrate de automatizare camere pentru retele descentralizate intre senzori si actuatori.
 
 
 
OPC este o interfata software standardizata care permite aplicatiilor create de diferiti producatori sa faca schimb de date pe sistemele de operare bazate pe Windows.
 
 
EnOcean GmbH dezvolta și produce tehnologie inovatoare, a senzorilor wireless auto-alimentati. Modulele lor wireless sunt utilizate de principalii producatori din întreaga lume pentru solutii de sisteme in cladiri si aplicatii industriale.
 
 
Modbus este un protocol de aplicatie pentru schimbul de mesaje între controlerele inteligente Modbus, indiferent de structura de retea.
 
 
Profibus DP (Decentralised Peripherals) este destinat pentru controlul senzorilor si actuatorilor de un controler centralizat prin tehnologia de fabricație. Puteti atinge viteze de transfer al datelor de până la 12 Mbps pe linii torsadate si / sau cabluri de fibre optice.
 
 
MBus (Meter-Bus) este un field bus pentru colectarea de date privind consumurile.
 
 
MP-Bus (Multi-Point) este un bus pentru senzori / actuatori destinat controlului actuatoarelor HVAC al portofoliului de produse Belimo.
 
 
Webservices de exemplu, pentru prognoza meteo Un serviciu web sprijină interacțiunea directă cu alte aplicatii software folosind mesaje bazate pe XML schimbate cu ajutorul unor protocoale de internet (IP).