Managementul eficientei energetice a cladirilor

WEBVISION sparge barierele clasice folosind un sistem flexibil de management al cladirii. Cerintele privind cresterea eficientei energetice, economia in ceea ce priveste consumul de utilitati (apa, gaz, curent electric etc.), protectia mediului, mentinerea valorii de piata a unei constructii, siguranta si calitatea in utilizarea unei proprietati, reprezinta prioritati pentru WEBVISION atunci cand se analizeaza managementul unei constructii. Doar sistemele de solutii structurate, de genul WEBVISION, compatibile dar flexibile, pot satisface cresterea cerintelor din viitor.
WEBVISION elimina granitele existente dintre diferitele domenii si sisteme (fiind asigurata o cooperare perfecta intre acestea), obtinandu-se si o crestere economica a investitiilor clientului, de la primul sistem implementat local pana la sisteme mai complexe (inclusiv locatii distribuite teritorial).
WEBVISION asigura implementarea completa a tuturor aplicatiilor specifice clientului alcatuind, pe aceasta cale, baza sistemului integrat de management al cladirilor.
WEBVISION garanteaza respectarea cu strictete a standardelor, a tehnologiilor pentru servere, a protocoalelor de comunicare, inclusiv prin utilizarea retelei Internet.
Cu WEBVISION antreprenorii si utilizatorii de proprietati investesc astfel intr-un sistem care se va dovedi viabil in viitor, oferind posibilitati de extindere, astfel incat investitia initiala sa raspunda cerintelor viitoare.

WEBVISION – Protectie sigura a cladirilor in ceea ce priveste riscurile

Cand se pune problema proiectarii si implementarii sistemelor de control (local sau la distanta) sau a celor de exploatare pentru cladiri si a proprietati mari, exista o serie de aspecte de baza care trebuie obligatoriu luate in considerare: o protectie sigura si completa (de neinlocuit) a populatiei, a mediului şi proprietatilor materiale si intelectuale (cum ar fi, de exemplu, informatiile importante ale companiei). In functie de proiectare, modul de utilizare şi locatia proprietatii, cerintele de siguranta pot fi de diferite niveluri de complexitate.
 
WEBVISION asigura o protectie optima a riscurilor, prin imbinarea profesionala a tehnologiilor specifice destinate securizarii proprietatii, in diverse domenii de aplicare.